top of page

Kies voor 'kwaliTIJD'

Alle technologische hulpmiddelen zouden ons leven vandaag zoveel gemakkelijker en aangenamer moeten maken. Maar ondanks onze welvaart, luxe en comfort, blijven ‘stress’, ‘burn out’ en depressie dé fenomenen van onze tijd…

We leven blijkbaar in een bijzonder complexe realiteit waar een eenduidig antwoord of oplossing voor onze problemen, niet zomaar te vinden is.

Toch kunnen we niet ontkennen dat de technologie het volledig van ons heeft overgenomen. We worden dagelijks beïnvloed, gestuurd en gedreven door onze technologie… Een overvloed aan info, mails, WhatsApp, Facebook, Instagram,… de grote en kleine schermen bepalen ons leven en velen van ons zijn onafscheidelijk met hun smartphone.

We leven bijna in een virtuele wereld en missen de authentieke sfeer, de warme contacten en hebben vooral veel, heel veel ‘tijd’ tekort…

TIJD is een belangrijk probleem voor velen van ons, maar eigenlijk is niet ‘tijd’ het probleem, maar wel onze priori’TIJD’!

We leven met te weinig aandacht, te weinig focus en zijn ons veel te weinig bewust van ons dagelijks doen en laten.

Het gaat niet om ‘tijd’, maar om de kwaliteit van onze dagen. Leer terug jouw tijd beheersen en kies bewust voor kwali’TIJD’. Wij helpen jou op weg via een aantal eenvoudige stappen!

Wij wensen jullie ‘kwali – TIJD’ – ENJOY!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page