top of page

5 cm 'GELUK'...

Inderdaad, vorige week 5 cm geluk gehad...

Een ijzeren plaat werd door de chauffeur voor mij in de hoogte geslingerd, raakte de voorkant van de wagen en doorboorde de motorkap vlak voor het raam om daarna via het dak over de wagen heen te vliegen... Een 'dodelijke boemerang' die, indien 5 cm hoger, ervoor gezorgd zou hebben dat ik als een echte kip zonder kop zou eindigen...

Dagelijks gebeuren gelijkaardige dingen, maar het is pas als je het zelf meemaakt, dat je hier echt even 'STIL' bij staat...

In dit moment, een fractie van een seconde, gooide ik mijn handen voor mijn gezicht en 'flitsten' duizenden zaken door mijn hoofd.

Opnieuw een moment van intense bewustwording... Waarom hebben we veelal zulke momenten nodig om even 'STIL' te staan, te reflecteren en échte keuzes te maken. Onze keuzevrijheid is bijzonder groot, maar meestal is een stevige 'externe' prikkel noodzakelijk om ons dit te laten inzien.

De drang om 'erbij te horen' is soms groter en dwingender, dan onze persoonlijke keuzes voor geluk en vitaliteit. Neem jouw verantwoordelijkheid en maak elke dag opnieuw 'jouw keuze' en ENJOY!

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page