top of page

De week van MEMOZIN

Met 2019 werd ook Memozin geboren en zij heeft een heel bijzondere uitdaging nl. haar levensdoelen maximaal realiseren en hierbij elke dag een positief en wezenlijk 'verschil' maken voor haarzelf en haar omgeving! Elke dag wil ze in de rivier des levens een steentje verleggen die uiteindelijk haar levensstroom een bepalende en positieve wending zal geven. Vanuit een sterk energiebewustzijn en een grote keuzevrijheid wil ze hier ook haar omgeving 'prikkelen' en 'uitdagen' om deze stroom te ondersteunen en te versterken.

Memozin heeft een concreet actieplan met expliciete aandacht voor haar energievoorziening met deze 4 bepalende batterijen nl.

- haar fysieke/functionele batterij

- haar mentale/intellectuele batterij

- haar emotionele/sociale batterij

- haar zingeving/authenticiteit batterij

Een heel bijzondere uitdaging om enerzijds het optimale uit haar leven te halen, en anderzijds haar omgeving en haar entourage het maximale terug te geven en mee te laten genieten. Dit alles met vallen en opstaan en waarbij de positieve focus en het ENJOY-element dagelijks het verschil zullen maken.

Een enthousiaste Memozin beleefde alvast een heel bijzondere en uitdagende eerste week, want ondanks de vele wensen en concrete doelen, bleek in deze eerste week van het jaar al heel duidelijk dat al wat in haar 'kopje' zit niet automatisch vertaald wordt in handelingen en concrete acties. Er zal heel wat meer nodig zijn om hiervan een succesverhaal van te maken...

Volg de belevenissen en ervaar samen met Memozin successen en valkuilen, uitdagingen en teleurstellingen... Ontdek de weg van Memozin op weg naar haar droom!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page