top of page

Coachpassie!

Bij de realisatie van sportieve doelstellingen spelen gezin, professionele en sociale context een bijzonder belangrijke rol. In het vervullen van deze vele ‘rollen’ is het voor de atleet steeds zoeken naar een optimaal evenwicht en te zorgen voor een stevige basis om op terug te vallen. Het fundament voor rust, herstel en een succesvolle trainingsopbouw.

Specifiek in onze aanpak is het streven naar een optimaal samenspel tussen fysieke én mentale factoren. Planning, opvolging, analyse, bijsturing,… worden aangevuld met belangrijke ‘FLOW’-elementen (mentale helderheid, emotionele onafhankelijkheid, ‘dankbare’ doelstellingen, onmiddellijke feedback en specifieke aandacht voor de uitdaging/skill ratio). Flow is grensverleggend en de brug tussen ‘gewoon’ en ‘buitengewoon’!

Onze focus ligt steeds op de procesdoelstellingen.

If you take care of the process, the result will take care of itself’ (Gandhi)

Een schitterende tool voor optimale processturing en gerichte ‘output’ is de ‘performance management chart’ (TrainingPeaks).

Ontdek de passie, ervaar het proces!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page