top of page

Roken, stop NU!

Je rookverslaving stoppen in slechts één sessie.

Het kan!!! Echte hypnose is hiervoor de oplossing. En dit zonder al die vervelende nevenverschijnselen zoals slecht humeur, gewichtstoename, hoofdpijn …

Want tijdens de hypnosesessie wordt je een NIET-roker. Geen EX-roker.

Je kan op bewust niveau kiezen om een niet-roker te zijn, maar zo lang je onderbewustzijn jou blijft zien als ‘roker’, dan heb je een probleem. Je onderbewustzijn houdt niet van verandering en het zal je dus blijven aanzetten tot roken, omdat het nog steeds die gewoonte heeft.

Dankzij de hypnosessie “stoppen met roken” zorgen wij ervoor dat je onderbewustzijn ook op het niveau ‘niet-roker’ komt te staan. Maw je bewustzijn en onderbewustzijn komen op dezelfde lijn. Geen conflict meer. Je zal ook geen ontwenningsverschijnselen ervaren, geen drang hebben naar roken, want dat is iets voor ex-rokers en jij bent na de sessie een niet-roker.

Na de sessie krijg je een audio-bestand mee, waar je dagelijks dient naar te luisteren de eerste 4 weken. Dit als ondersteuning van de sessie.

Roken is zeer ongezond en daarbij ook nog eens duur.

Doe jezelf een groot plezier en boek een sessie “stoppen met roken”. Je zal het voelen aan je gezondheid en je portemonnee.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page