top of page
ad-gill-photography-cL2apo2BVeE-unsplash.png
Anker 1

Mobiel Coaching

Een uniek concept waarbij het ‘buiten de normale kaders treden’ het geheim recept is om nieuwe opportuniteiten te zien, te ontdekken en te verkennen.

Het omgevingsaspect en onze specifieke aanpak zorgen ervoor dat de coachee loskomt van de vicieuze gedachtencirkel en nieuwe mogelijkheden gaat ontdekken. Samen met de coachee wordt een heel concreet actieplan opgesteld (ons Z-plan).

csm_LyseoTD-Privilege_MJ21_744_Freisteller_Kapiteleinstieg_Z2_6552fc5897.png

Onze aanpak

csm_Lyseo-TD-Privilege_MJ21_680G_Schraegfreisteller-von-hinten_Uebersicht_Z2_f271bae731.pn

Na een intake wordt een concrete afspraak gemaakt voor een coaching sessie. Wij komen bij jou ter plaatse of toch in de buurt, maar selecteren een rustige natuuromgeving wat een belangrijk fundament is in ons mobiel coaching-verhaal.

 

Een intensieve sessie waar natuur, mentale oefeningen en beleving een heel belangrijke rol spelen. Vanuit deze back to basics-aanpak wordt met de coachee een specifiek actieplan opgebouwd (methodologieën worden aangepast aan de specifieke vraag).

 

De sessie is gericht op bewustwording, inzicht, mogelijkheden en actie en wordt heel actief ondersteund door het grenzeloze denken, via de natuur en de omgeving.

 

De sessie wordt afgesloten met het opstellen van een Z-plan (een concreet actieplan). Voor de actieve opvolging van dit plan, worden concrete afspraken vastgelegd.

 

Enkel door de ‘normale’, ‘vaste’ kaders los te laten, kan je jouw mogelijkheden écht ontdekken.

 

Vanuit deze unieke setting én een actief luisterend oor (EAR)

maak je van hindernissen, mogelijkheden!

Ons oor ‘EAR’ staat voor:

  • Eenvoud – Eerlijkheid – Enthousiasme

  • Authenticiteit – Actie – Avontuur

  • Respect – Realisme – Reflectie

 

Get in Touch

Bedankt voor uw aanvraag, we contacteren u zo snel mogelijk!

ad-gill-photography-cL2apo2BVeE-unsplash.png
bottom of page