top of page
  • Patrick

KPI's in trainingsbegeleiding

Om een prestatie binnen een onderneming te analyseren, maakt men gebruik van Key Performance Indicators (KPI's). Dit zijn variabelen die de managementdoelstellingen uitdrukken in meetbare waarden. Eenvoudig gezegd, de essentiële puzzelstukjes die samen zorgen voor het uiteindelijk resultaat of de uiteindelijke prestatie.

Deze aanpak en strategie integreren we ook in onze trainingsbegeleiding. Via een aantal objectieve parameters gaan we de prestatie meten en inzichtelijker maken. Dit laat ons toe nauwkeuriger, fijner en gerichter te sturen. Dit is een puzzelstukje van het groter geheel (naast subjectieve elementen, omstandigheden, voeding,...) in onze zoektocht naar de optimale mix!

Samen met de atleet maken we een analyse en gaan we een aantal KPI's gaan definiëren. Deze kunnen verschillen van atleet tot atleet en van discipline tot discipline. Eens deze vastgelegd zijn, gaan we van start met het proces van sturen, analyseren, evalueren, bijsturen enz.

Een bijzonder boeiend, maar complex proces met vele variabelen (objectieve& subjectieve) en heel veel beïnvloedende factoren die uiteindelijk moeten leiden tot een optimaal resultaat.

'I'VE LEARNED THAT EVERYONE WANTS TO LIVE ON TOP OF THE MOUNTAIN, BUT ALL HAPPINESS AND GROWTH OCCURS WHILE YOU'RE CLIMBING IT'

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page