top of page

Ontdek jouw drijfveren en maak JOUW keuze!

Waarom heb je soms het gevoel alles aan te kunnen, loop je over van energie en waarom zijn sommige dagen futloos en moeizaam? Wat zorgt ervoor dat je als het ware wordt leeggezogen?

Via My Motivation Insights Kleurenprofiel (www.mymotivationinsights.com) krijg je inzicht in jouw drijfveren en komt duidelijk naar voor wat je motiveert en waar je het moeilijk mee hebt. Daarnaast krijg je ook zicht op je energieprofiel en een beeld van hoe je profiel wijzigt onder stress. Zeer interessante info dus om de 'juiste' keuzes te maken, rust te vinden en de beste versie van jezelf te worden.

Iedereen heeft zijn of haar eigen persoonlijke voorkeuren ontwikkeld die passen bij de omstandigheden waarin we zijn opgegroeid. Daarbij gaat het altijd om een combinatie van de zeven drijfveren, een combinatie die voor iedereen anders ligt. Er is geen goede of minder goede combinatie en als omstandigheden veranderen, kunnen ook de drijfveren-combinaties mee veranderen. Jouw persoonlijk profiel is dus niet statisch. Het zal zich gedurende je leven ontwikkelen en aanpassen aan jouw omgeving.

My Motivation Insights Kleurenprofiel is een beproefd en handig hulpmiddel om drijfveren zichtbaar te maken. Met deze inzichten leer je, jezelf en anderen om je heen, beter begrijpen. Bovendien krijg je concrete tips om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en keuzes te maken die meer aansluiten bij jouw eigen drijfveren.

Duidelijk zicht krijgen op jouw kleurrijke 'ik', is een eerste en belangrijke stap naar rust, tevredenheid en geluk!

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page