top of page

Met de UED-methode kiezen voor een 'toppie leven'!

Ontdek de UED-methode!

Via deze methode krijg je niet alleen zicht op wat je wilt bereiken, hoe je je leven wilt leven of wat belangrijke en bepalende factoren hierin zijn. Je krijgt ook zicht op de weg ernaar toe. Een concreet actieplan is het uiteindelijke resultaat. Een traject om ‘jouw dromen’, ‘jouw doelstellingen’ te realiseren.

Heel wat mensen ‘ondergaan’ hun leven en als je hen vraagt ‘wat wil je echt’, moeten velen het antwoord hierop schuldig blijven.

Ergens normaal, want we worden opgevoed binnen een ‘strak systeem’ waar ‘aanpassing aan het systeem’ steeds absolute prioriteit is. Wanneer je hiervan afwijkt of een alternatieve weg wilt bewandelen, kies je meestal voor een ‘uitdagende’ en niet evidente weg.

En toch… heel wat mensen zitten niet goed in hun vel, ‘ze worden geleefd’ en ondergaan de dagelijkse realiteit. Sociale media is voor velen momenteel de ontsnappingsroute om ‘even aan de werkelijkheid te ontsnappen’ of om ‘even weg te dromen’.

‘Een doel is een droom met een deadline’ (Napoleon Hill).

Dromen?

Wat zijn jouw dromen?

Hoe wil je je leven leiden?

Wat wil je bereiken?

Wat zijn jouw doelen?

Via de UED-methode (Ultieme eliminerende deductie) gaan we op zoek naar jouw doelen, jouw dromen, jouw ‘ideale’ leven om deze daarna te vertalen in een concreet actieplan.

Aanpak:

  • Vanuit een heel specifieke bevraging krijg je zelf zicht op wat je belangrijk vindt in jouw leven, wat jouw concrete doelstellingen zijn of wat je écht zelf zou willen.

  • De resultaten van deze bevraging gaan we analyseren en verder uitdiepen.

  • Wat hieruit komt gaan we ‘spiegelen’ aan jouw huidig levenspatroon. Wat leren we hieruit?

  • Inzicht, kennis en bewustwording in de twee vorige stappen zijn de basis voor het uittekenen van een concreet actieplan. Een plan naar jouw ‘mooiste leven’.

Bevraging, analyse, spiegelen en actieplan! Vier eenvoudige stappen in een complex maar ongelooflijk verrijkend proces. Neem het heft in eigen handen, plan en LEEF jouw leven!

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page